Följ med Oktagontjejen Arianny Celeste på en Photoshoot (video)

Här nedan kan ni se bilder och videoklipp från UFC ringtjej Arianny Celeste. Det är Zootoday.com som har tagit bilder på skönheten Celeste. Mer av henne kan ni se under galan på lördag UFC on FOX 2.


Se UFC on FOX 2 Pre-Fight Presskonferensen LIVE här på MMA SWEDEN kl 20.00 svensk tid el. 2PM ET/11AM PT.



För fler bilder och ett videoklipp från photoshooten gå vidare efter brytet.




Kommentarer

  1. SÅ jävla het brud! Helt klart snyggast av ringtjejerna!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar