Intervju med Dana White angående UFC Undisputed 3

UFC Undisputed kommer ut den 14 februari
Den svenska kvällstidningen Expressen skickade sin spelredaktör Petter Hegevall till Las Vegas, USA för att göra en intervju med UFC presidenten Dana White om det nya TV spelet UFC Undisputed 3. Spelet kommer ut på den svenska marknaden den 14 februari. UFC Undisputed 3 är producerat utav speljätten THQ och har arbetat i två år för att slutföra spelet.

Varför blev det inget UFC Undisputed 2011?


-Vi hoppade över ett för att slippa buntas ihop med alla de där sportspelen som släpps årligen och i princip inte innehåller några nyheter alls förutom möjligen ett par nya spelare.

Vad skulle du säga är den största nyheten i UFC Undisputed 3 då?


-Pride Mode, helt klart. Vi har lagt ned massor av tid och resurser på att skapa det perfekta Pride-läget där du kommer att kunna slåss som ett 30-tal av organisationens gamla legender samt under de regler som gällde i Japan. 

Intervjun fortsätter efter brytet.


Många klagade på att UFC 2010 var för svårt, hur ser ni på detta?


-Vi är medvetna om den kritiken och har därför sett till att stoppa in en förenklad spelkontroll i UFC 3 som man kan välja om man inte vill lära sig alla rörelser och attacker samt inte har tid att träna i spelets karriärläge.
Dana White

När jag träffade dig för lite över ett år sedan stod releasen av Electronic Arts konkurrent EA Sports MMA inför dörren. Deras spel floppade hårt medan UFC 2010 sålde närmare fyra miljoner exemplar. Ur ser du på det?


-EA kan dra åt helvete! När vi presenterade konceptet samt spelidén för dem i februari 2007 skrattade åt oss och hävdade att mixed martial arts inte ens var en riktig sport. De ångrade sig tydligen sedan och trodde att de skulle kunna krossa oss med sitt lilla skitspel. Jag visste att det inte skulle gå. EA Sports är en bunt riktiga idioter.


Trailer för UFC Undisputed 3 med Quinton "Rampage" Jackson

Kommentarer

Skicka en kommentar