Magnus "Jycken" Cedenblad har fått ett kontrakt med UFC!

Magnus "Jycken" Cedenblad

Då har ryktena blivit till verklighet, Magnus "Jycken" Cedenblad 10-3 har nu officellt gått ut med att han har skrivit kontrakt med UFC. Han debuterar som vi tidigare trodde på UFC on Fuel TV 2 som går av stapeln den 14e april i Stockholm. Hans motståndare blir fransmannen Francis Carmont 17-7 (1-0 UFC). Detta rapporterar MMAnytt.se.

Francis Carmont

Mangus "Jycken" Cedenblad säger till MMAnytt.se: ”Det är skitbra nu, jag har vetat det här sen i början av deceber, Skönt att få ha skrivit på det. Det känns helt underbart för jag har jobbat på det här i 8 år. Det är en dröm, det känns så jävla roligt. Vem fan kunde tro det här efter knocken i Gävle för några år sen?”

”Fast det känns nu som att det är nu resan börjar, allt innan har varit uppvärmning bara,” avslutar Jycken. ”Det är nu det gäller att vinna. Det är nu det gäller att prestera. Nu ska man bara bli bättre och bättre och jag är fett motvierad. Jag kan inte fatta att jag kommer in till Globen, jag hoppas att det kommer bli fullsatt. Nu får de svenska fansen stiga fram och visa vad som gäller.”

Vi på MMA SWEDEN vill gratulera Magnus "Jycken" Cedenblad och önska honom lycka till!

Kommentarer