Strikeforce: Luke Rockhold vs. Keith Jardine

Luke Rockhold möter Keith Jardine på Strikeforce
Strikeforce går av stapeln den 7 januari med titelmatchen mellan Luke Rockhold (8-1) och Keith Jardine (17-9-2) som huvudevent. Det går även en intressant fight på underkortet med den svenske talangen Christoffer Spång (4-0). Vi har tidigare rapporterat om att han har skrivit på ett 4-fighters kontrakt med organisationen och han går sin första fight under det kontraktet inatt.


Han möter Ricky Legere (13-4) som har avslutat majoriteten av sina fighter på (T)KO. Detta kommer bli ett bra test för Spång som satsat rejält på sin karriär och flyttade till USA för att träna på heltid. Vi på MMA SWEDEN önskar Christoffer Spång lycka till.


Läs vidare efter brytet.
Galan avslutas med en titelfight i mellanviktsklassen mellan bälteshållaren Luke Rockhold och UFC-veteranen Keith Jardine. Rockhold vann mellanviktstiteln genom att överraskande besegra Ronaldo "Jacare" Souza (14-3, 1nc) den 17 september genom ett enhälligt domslut. Keith Jardine gör i och med fighten även debut i mellanviktsklassen, han har under hela sin karriär tävlat i lätt tungviktsklassen där han i UFC var en kraft att räkna med. Han har vinster över legender som Chuck Liddell, Brandon Vera och Forrest Griffin.


Huvudkortet (visas på  Showtime)


Christoffer Spång
Luke Rockhold vs. Keith Jardine
Robbie Lawler vs. Adlan Amagov
Muhammed Lawal vs. Lorenz Larkin
Tyron Woodley vs. Jordan Mein
Tarec Saffiedine vs. Tyler Stinson


Underkortet


Nah-Shon Burrell vs. James Terry
Trevor Smith vs. Gian Villante
Ricky Legere vs. Christoffer Spång
Estevan Payan vs. Alonzo Martinez
Highlights från presskonferencen inför galan imorgon

Kommentarer