Svenska Talanger: Rami Aziz

Rami Aziz
Vi har kommit fram till del 2 i vår serie Svenska Talanger (läs del 1 om Michel Ersoy här), turen har kommit till göteborgaren Rami Aziz 20 år gammal. Aziz är vida känd för den inbitna MMA publiken, detta sedan ett par år tillbaka då han startade en blogg om sin träning och om sin satsning för att bli ett MMA proffs.

Rami Aziz är en mycket målmedveten ung man som har tränat MMA i ca 4,5 år. Han tränar både på MMAklubben GBG MMA och på FKC (Frölunda Kampsportscenter). Innan han började med kampsport spelade Rami Aziz fotboll för göteborgsklubben GAIS. Nuförtiden är det enbart kampsport som gäller, inte bara MMA utan han tränar och tävlar flitigt i både boxning och thaiboxing. Han har ett fightrekord på 6-3 i thaiboxningen och inom grapplingen har han lyckats väldigt bra med bl.a fyra guld på Alive Submission Tournament (Avancerade klassen).

Rami Aziz har redan gjort sin professionella MMA (1-1-0 MMA) debut och den gjorde han redan som 18 åring på The Zone, dessvärre förlorade han den matchen på grund av en skadad axel i den adnra ronden efter att ha dominerat sin littauiske motståndare Laimonas Stancikas. Den andra matchen gick Aziz VFC (Vision Fighting Championship 2) mot svensken Johan Sjölin, den matchen vann Rami på enhälligt domslut.

Rami Aziz kan ni följa på hans blogg och i Kimura Talent som inom en snar framtid kommer att börja sändas bland annat här på MMA SWEDEN. Vi på MMA SWEDEN vill önska Rami Aziz fortsatt lycka till med MMA karriären, du har en ljus framtid inom sporten.

Här nedan kan ni se ett klipp från ett träningpass då Rami Aziz var i USA och tränade på Fortune Gym, Los Angeles.

Kommentarer