UFC on FOX 2: John-Olav Einemo blir intervjuad av norsk press (video)

Den norska tungviktsfightern John-Olav Einemo möter på galan UFC on FOX 2 den amerikanske fightern Mike Russow. Den norska tidingen Nettavisen har tagit sig till Chicago för att intervjua Einemo. I intervjun får vi höra om den turbulenta flygningen som Einemo var med om och även om han är aktuell för att fightas på UFC Sweden kortet den 14 april.

Se UFC on FOX 2 Pre-Fight Presskonferensen LIVE här på MMA SWEDEN kl 20.00 svensk tid el. 2PM ET/11AM PT.

Från: Nettavisen

Kommentarer