UFC on FX 1: Reza "Mad Dog" Madadi borttagen från matchen mot Fabricio Camoes!

Ikväll har UFC gåt ut med ett meddelande via Twitter att den svenske UFC debutanten Reza "Mad Dog" Madadi har blivit borttagen från kortet på UFC on FX 1-galan som går av stapeln den 21 januari. Hans motståndare ska få en ny motståndare, det säger inte varför de har vidtagit denna åtgärd. Vågar man gissa att UFC har gjort detta för att placera honom på UFC Sweden kortet istället månne? Det återstår att se. Läs twittret här nedan.

Reza "Mad Dog" Madadi

Kommentarer

  1. Intressant. De brukar ju säga om det är pga skada om det är det. Hoppas han får gå på Sverige-kortet, fast trist när det är så nära fight att behöva ladda om.

    SvaraRadera
  2. @Mattias Jo det håller jag med om, han har ju laddat nått otroligt för den här fighten, vas som sker bakom kulisserna vet bara UFC och fightern om. Jag tror att de valt att "spara" honom till UFC Sweden eventet, eller det kanske är jag som är självisk som gärna vill se honom på Globen.

    SvaraRadera
  3. hade sett fram emot att se reza debutera den 20e! men kanske ännu roligare om det blir i globen istället , då man är en utav dem som fixat biljetter :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar