"Uppdaterad" UFC Sweden: Hamid "Akira" Corassani och Ross Pearson dementerar sina fighter på UFC Sweden kortet!

Nu ikväll har både Hamid "Akira" Corassani  och Jason Young samt engelsmannen Ross Pearson dementerat att deras matcher ska vara klara. Akira Corassani har via sin twitter skrivit att han inte skrivit på någonting om en match mot Jason Young och Ross Pearson har även han via sin twitter skrivit att han inte har skrivit på något kontrakt för en match mot tysken Dennis Siver. Detta beror på att ett rykte har gått till en  MMAsida som därefter har använt det ryktet till att gå ut med det som officiellt på sin MMAsida. Se Twitter meddelanden här nedan.

Kommentarer

 1. Intressant... Ska bli spännande att se vad som har hänt när man vaknar imorgon!

  SvaraRadera
 2. @Mattias

  Ja jag håller med dig, först var det ju "officiellt" enligt en annan mmasida, men när man sedan läser 3(!) fighters dementera på samma gång, ja då börjar man undra. Vi får se imorgon vad som sägs.

  SvaraRadera
 3. För övrigt skön sida! Ska nog börja hänga här istället för att köra mma-nytt och kimura i dual, eftersom ni verkar ha koll på båda och inse att det är för svensk MMA man jobbar, inte för att se snett på andra... Och så kanske man slipper allt tangentbordskrig som pågår mellan framförallt sidornas fanboys emellan...

  SvaraRadera
 4. @Mattias

  Tack så mycket för din support, det betyder mycket för oss som endast hållit igång den här sidan i ca 6 dagar. Detta får oss att vilja fortsätta med vår ambition med att vara snabbast av de svenska MMAsidorna med att lägga upp INTRESSANTA nyheter, det har gått över förväntan kan jag säga. Fortsätt följ oss Mattias, vi ska inte göra dig besviken.
  Mvh,
  MMASWEDEN.NET

  SvaraRadera

Skicka en kommentar