The Ultimate Fighter - Brazil: Wanderlei Silva och Vitor Belfort avslöjar sina tränarstaber

Vitor Belfort och Wanderlei Silva
Nu avslöjar de båda tränarna för The Ultimate Fighter: Brasilien, Wanderlei Silva och Vitor Belfort vilka tränar de har med sig till MMA dokusåpan. Det är den brasilianska MMAsiten Tatame som avsöljar detta.


Wanderlei Silva kommer att ha med sig ett stjärnspäckat gäng med Rafael Cordiero (MMA), Fabricio Werdum (BJJ), Renato "Babalu" Sobral (MMA och Brottning) och André Dida (Boxning) i sin tränarstab. Så här säger Werdum om att vara tränare under TUF Brazil.
"Brasilianarna är dem bästa i världen, vi har en stark vilja att vinna. Jag kommer att fokusera på den tekniska delen, hur man ska positionera sig på undersidan, vilket är ett stort problem i dagens MMA. Jag har inte varit i Brasilien på 3 år, jag är upphetsad!"
Vitor Belfort har valt att ha med sig Rodrigo Artilheiro (Brottning), Francisco Filho (Karate), Luiz Carlos Dorea (Boxning) och Gilbert Durinho (BJJ) med i sin tränarstab.

TUF Brazil kommer att börja sändas den 25 mars på brasilianska TV kanalen Globo. Mer information om TUF Brazil gå in här.

Kommentarer