Välkommen till MMA SWEDEN

Välkommen till MMA SWEDEN. Den 14 april kommer UFC (Ultimate Fighting Championship) att arrangera en MMA-gala i Sveriges huvudstad, Stockholm. galan kommer att äga rum i Ericsson Globe Arena där ca 14,000 åskådare kan njuta av eventet.


Just nu har inga officiella uttalanden kommit om vilka fighter som kommer att gå under denna kväll. Dock har rykten florerat om diverse svenska och skandinaviska fighters på olika sidor på nätet. 


Vi på MMA SWEDEN tror att dessa svenska fighters kommer att få gå matcher den 14e april: Alexander "The Mauler" Gustavsson, Papy Abedi och Hamid "Akira" Corassani. Därefter kommer troligtvis Reza "Mad Dog" Madadi få en match OM han klarar sig utan större skador från hans fight på UFC on FX den 20e januari. Det har även ryktats om att supertalangen Sirwan Kakai kommer att få ett UFC-kontrakt och får en fight på Sverigekortet. Troligtvis får även Magnus "Jycken" Cedenblad en match på galan då han redan visat UFC vad han går för i och med hans antagningsprov till The Ultimate fighter-dokusåpan. Han kom inte med i programmet men detta var inte pga hans brist på talang utan de valde i slutändan en annan viktklass.

Kommentarer