Den svenske MMA-talangen Omid Albazi går match i Danmark den 3 mars

Pressrelease från Superior Management:

Superior Management fightern Omid Albazi möter Dansken Mikkel Sorensen den 3:e mars.
Omid Albazi

Omid Albazi ska möta Mikkel Sorensen i den danska MMA galan Fightergalla den 3:e mars i Odense. Matchen kommer att gå under amatör MMA regler men Omid som har ett professionellt MMA record på (2-0 MMA) har valt att ta matchen för erfarenhetens skull. 

Den 19 åriga talangen från Fightzone Stockholm tävlar väldigt aktivt inom olika kampsportsdiscipliner och har redan hunnit skörda stora framgångar både inom BJJ och inom Submission Wrestling trots sin unga ålder.  

”- Omid är en av Sveriges unga framtidshopp inom MMA. Han är en naturbegåvad grappler med en enorm träningsvilja. Håll ögonen öppna efter den här killen, för han är här för att leverera.” säger  Babak Aghavali, VD, Superior Group International  
”- Till en början var vi lite skeptiska till den här matchen när vi fick erbjudandet via Fightzone Tyresö, men Omid tvekade inte en sekund när han fick förfrågan. En av Omid`s kvaliteter är att han verkligen brinner för det här och visar en stark vilja att utvecklas, och den inställningen är en förutsättning för att uppnå sina mål, vilket i Omid`s fall är att klättra hela vägen till den absoluta toppen. Omid är en oslipad diamant, och vi räknar med att han kommer att göra stora avtryck på den svenska och internationella MMA scenen.” säger Andreas Bodin, Head of Operations, Superior Management.
 Vi på MMA SWEDEN vill önska Omid  Albazi lycka till i matchen och i den fortsatta MMA-karriären.

Kommentarer

 1. Kul det är väl han och hans bror Amir som är så duktiga på BJJ/SW? Någon som vet hur det går för Amir?

  SvaraRadera
 2. När det gäller vad?

  SvaraRadera
 3. @Anonym Han menar nog hur det går för Amir och hans MMA-karriär.

  SvaraRadera
 4. Amirs MMA karriär har tagit en liten paus för en ordentlig sattsning på bjj och submission wrestling, Amir har ett MMA record på 4-0-0 som pro och 3-0-0 som amatör

  Amir är 2 faldig världsmästare och titelhållare i MMA i organisationen WUFC - Portugal

  Amir är en av Sveriges absolut bästa bjj,sw,och fristilsbrottnings utövare
  3 ggr Svensk mästare submission wrestling
  1 ggr Svensk mästare brasiliansk jiujitsu (adult purple - blackbelt)
  3 plats på Svensk mästerskapen i fristilsbrottning

  Amir har även vunnit VM och EM i brasiliansk jiujitsu i juvenil och adult klasserna vid ett flertal tillfällen, plus en massa nationella titlar vid ett flertal tillfällen som, Stockholm open bjj, scandinavian open bjj, swedish open bjj, eskilstuna submission wrestling tornament, svenska grapplingligans riksfinal, osv

  När Amir kommer tillbaka till MMA scenen så kommer det att bli i någon större organisation för han är en av ett fåtal svenskar som har en riktig chans att ta en titel i någon större organisation.

  Professor X

  SvaraRadera
 5. @Anonym

  Tack så mycket för informationen, Amir Albazi är verkligen en av sveriges främsta talanger, vem vet han kanske dyker upp i vårt segment "Svenska Talanger" ;-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar