Michel Ersoy Blogg: Internationell TV-kanal på besök!

Den internationella TV-kanalen  SuryoyoSat kom förbi Forca Fighting och gjorde en intervju med mig, mina tränare och mina kompisar. De filmade träningen och sade att de kommer att återkomma för lite mer filmning när ja sparras, jag kommer att lägga upp det här på bloggen när dem har redigerat materialet. Jag har varit magsjuk, tror att det är pga att jag har övertränat. Jag har tränat som fan nästan som om jag skulle köra om UFC-bältet eller nåt. 

Fan längtar till sommaren!
TV-kanalen kom i onsdags och de var den dagen jag kände att hela min kropp var förstörd, allt bara gjorde ont o jag kände mig skitsvag. Efteråt på natten kall-svettades jag o blev sjuk. Så jag har vilat sen onsdags sen för kroppens bästa så ja håller fan. Jag lägger upp ett nytt inlägg imorgon för då ska jag iväg och klättra med mina syskon och en kompis. Inatt är det UFC 144: Edgar vs. Henderson, kommer bli en grym gala! ha en trevlig kväll alla!
Michel Ersoys sponsorer

Kommentarer

Skicka en kommentar