MMASweden.net presenterar första bloggaren: Michel Ersoy

Michel Ersoy
MMA SWEDENs nya bloggare heter Michel Ersoy, här nedan kan ni läsa en introduktion med honom och en kort intervju.

Hej Michel Ersoy, berätta lite kort om vem du är.

Hej! Jag heter Michel Ersoy och är 21år gammal. Idag är jag SINGEL (för brudarna). Jag gillar att träna, må bra, äta gott (skräpmat). Jag älskar att resa. Min matchvikt är idag 66 kg men tävlade innan på -70 kg och jag är 1.70 cm lång. Jag är Syrian och min familj består av Mamma, Pappa och fyra syskon.

Varför började du med MMA? Har du tränat någon annan kampsport eller idrott innan du slutligen började med MMA? 

Jag spelade under barndomen fotboll i FC Järfälla i ca 8år och började lite med boxning men inte så seriöst vid 14års ålder. Sen small de till i huvudet och jag tänkte att det här (MMA) vill jag hålla på med. Jag började i Forca Fighting i Solna, den bästa tänkbara klubben att börja i. Jag fick mycket hjälp med allt som hjälpte mig att uppnå mina mål. 
Jag satte upp mål, att först köra en SW match och vinna, därefter gå en shootfightingmatch och vinna, sen köra i en bur (SM finalen i Shootfighting) för de va så häftigt och nu har jag som mål att gå en proffsmatch och vinna även den!
Intervjun fortsätter efter brytet.Var tränar du MMA, Thaiboxning, BJJ, brottning mm? 

Jag tränar MMA på Forca Fighting i Solna och Boxning på Järfälla BK samt Sollentuna Boxning med Jeremy Elder. Jag har även nyligen börjat träna på VBC i Thai och MMA passen.

Vad har du för meriter inom SW/BJJ och Shootfighting?

Svensk mästare i Shootfighting (-70 kg) 2011. SW: 33 vinster 6 oavgjorda 3 förluster.

Vad är ditt mål med din MMA karrirär?

Jag tar det steg för steg, en match i taget och vill utvecklas så mycket som möjligt för att bli bäst i världen.

Vem är din favorit MMAfighter?

Helt klart Fedor Emelianenko, största krigarhjärtat, han är oftast alltid minst, har vindsnabba slag och otrolig bra på marken. Jag kan säga bra saker om honom hela dagen. Han påminner mig om hunden Silver i serierna Silver fang.

Vad har du för intressen vid sidan om MMAn?

Jag brukar spela fotboll med grabbarna, se på film, äta skräpmat som choklad, glass och chips med dipp, bästa som finns haha..

Har du någon match på gång?

Jag har saker på gång, får återkomma om detta.
Vilka vill du tacka?

Jag vill tacka Superior Management för all hjälp de har givit mig, min bror Edward Ersoy och mina vänner för stödet. Jag vill även tacka min moderklubb Forca Fighting som gjort mig till den fightern jag är idag, Järfälla Boxningsklubb och Sollentuna boxning med Jeremy Elder för all sparring och teknik. Avslutningsvis vill jag tacka Barkarby Barbers för att dem alltid gör mig fin i håret. 

Vi på MMA SWEDEN vill tacka Michel Ersoy för att han valt att börja blogga här hos oss på MMASweden.net och vi vill samtidigt önska honom lycka till i sin fortsatta MMA karriär.

Sponsorer:

Kommentarer

 1. Nice! Ska bli kul att följa detta

  SvaraRadera
 2. ser fram emot detta, och michel som ny stjärna på fightscenen :)

  SvaraRadera
 3. "Avslutningsvis vill jag tacka Barkarby Barbers för att dem alltid gör mig fin i håret."
  Hahaha, bra var rädd att du skulle glömma dem!

  SvaraRadera
 4. Riktigt bra/kul intervju, ska bli riktigt intressant att följa detta.
  Keep up the good work!

  SvaraRadera
 5. Kommer bli kul att följa
  Real nigga wassuupp

  SvaraRadera
 6. Skön du är som nämner silver. Bästa serien någonsin. Ska bli kul att följa dig!!

  SvaraRadera
 7. Tack Tjejer och killar, kommer inte göra er besvikna, Försöka finns inte för mig, jag kommer att vinna allt i min väg !! // Michel Ersoy ps.. Silverfang övertuuung film ;) rekommenderar den till alla de är en manga film, men fet endå :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar