Nick Diaz fastnade i dopingkontrollen, spår av Marijuana i blodet efter UFC 143

Nick Diaz
Nick Diaz har fått ett positivt dopingtest efter sin match mot Carlos Condit UFC 143 som gick av stapeln den 4 februari. Testet visade spår av Marijuana och det var enbart Nick Diaz som fick ett positivt dopingtest efter galan. Nu väntar diciplinära åtgärder. Mer information kommer senare.

"Mr. Diaz tested positive for marijuana metabolites. A complaint for disciplinary action against Mr. Diaz has been filed,"  skriver Nevada Athletic Commission chefen Keith Kizer i ett pressmeddelande ikväll.
“I am beyond disappointed that he tested positive for marijuana,” säger UFC presidenten Dana White.“It is now in the hands of the Nevada State Athletic Commission.”

Kommentarer

 1. Fan va tråkigt!! Så jävla synd att han måste syssla med sånt!

  SvaraRadera
 2. Det er for dumt å bli tatt for å ha SPOR av Marijuana.
  Dette fremmer ikke prestasjoner i det hele tatt, så hva er problemet!

  SvaraRadera
 3. Återstår att se om detta leder till någon avstängning, men om jag nye mindes helt fel så får Diaz röka på i medicineringssynpunkt mot sin adhd.


  I vilket fall inte första gången.

  SvaraRadera
 4. @Anonym
  Jo du har rätt i det du skriver, finns ingen fördel med att röka Marijuana innan en match, det sägs att Diaz gör det i medicineringssyfte som @Erik skriver här ovan. Det är olagligt enligt idrottskommisionen i Nevada och det vet Diaz om så det var dumt. Jag hade sett fram emot en returmatch mellan Diaz och Condit men nu verkar det inte bli så tyvärr.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar