Rykten: Eddie Alvarez nära att skriva på för UFC

Eddie Alvarez
Enligt källor till FightersOnlyMag är MMA fightern Eddie Alvarez nära att skriva på för UFC, han tillhör idag Bellator och med en fight kvar på det kontraktet är sannolikheten stor att han går över till UFC. Idag tränar Alvarez tillsammans med bland annat UFCs lättviktsmästare Frankie Edgar (14-1-1 MMA, 9-1-1 UFC) och han har funnits på UFCs radar en längre tid.

Enligt rykten vill Bellator ta in den japanska MMAsjtärnan Shinya Aoki (30-5, 1 MMA) för att möte Alvarez i hans sista kontrakterade fight, vinner han den så ökar hans marknadsvärde vilket ökar UFCs intresse att signa honom. Enligt rykten är en kontraktsförnyelse med Bellator väldigt avlägsen då parterna inte kommer överrens i frågan.

Eddie Alvarez förlorade sin lättviktstitel i Bellator mot Michael Chandler (9-0 MMA) den 19 november 2011 och har idag ett matchfacit på 22 vinster och 3 förluster.

Eddie Alvarez vs. Michael Chandler i en match som anses vara den bästa fighten år 2011.

Kommentarer

  1. Riktigt bra match. Kul att UFC (kanske) får ännu en fighter av hög klass och som alltid ger bra matcher. Hoppas man får se Michael Chandler i UFC någon gång i framtiden också, alltid intressant att se hur bälteshållare i mindre organisationer står sig mot de bättre i UFC.

    SvaraRadera
  2. @Goerel

    Ja, jag håller med dig om detta, Eddie Alvarez är en fighter som alltid ger 100% i sina fighter, vilket man ser i matchen mot Michael Chandler (här ovan) som även han är ett framtidsnamn, det är nog bara en tidsfråga innan han kommer till den största MMA organisationen.

    I det närmaste är det väl främst Gilbert Melendez från Strikeforce man vill se utmana någon i UFC.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar