Simon Sköld möter Kevin Donnelly på Strength & Honour den 3 mars i Devon, England

Simon Sköld
I en pressrelease skriver Superior Management att den svenska fightern Simon Sköld ska möta britten Kevin Donnelly i den engelska MMA organisationen Strength & Honour den 3 mars i Devon, England.


Simon Sköld är känd för sitt krigarhjärta. 24 åringen har hunnit med 3 MMA matcher och över 300 karate matcher. Han kan stoltsera med 3 SM guld i Karate, SM silver och SM brons i Sport Jujutsu, och ett blått bälte i BJJ. Erfarenheten och matchvanan som han har utvecklat under åren via sin gedigna kampsportsbakgrund är alltid ett plus när han står i buren. 

Till vardags arbetar han som privat tränare och bor tillsammans med flickvän och hund i Stockholm. Simon strävar alltid efter att utvecklas och tränar i genomsnitt två pass om dagen. Han är alltid i form för match och det här blir hans första match utanför Sverige.

Enligt Sherdog är hemmafightern Kevin Donnellys record (6-4 MMA) men enligt promotorn och hans eget team, Team Lionhearts egen webbsida är hans record (8-4 MMA). Kevin  förlorade sin senaste match för ca 3 månader sedan mot Brad Wheeler men innan dess hade han fyra raka vinster.  

Så här skriver Babak Aghavali, VD för Superior Group International om fighten.
”- Simon har en väldigt publikvänlig och sevärd fightingstil som alltid resulterar i underhållande och intressanta matcher. Han har visat att han är en tuff fighter som alltid presterar sitt yttersta. Den här matchen mot Kevin Donnelly ska inte vara något problem så länge Simon fightas smart. Simon är den mest kompletta fightern av de två, och jag har svårt att se vad Donnelly har att sätta emot Simons arsenal."
Vi på MMA SWEDEN vill önska Simon Sköld lycka till i fighten den 3 mars och en fortsatt framgångsrik karriär.Kommentarer