Superior Challenge 8 går av stapeln den 6 oktober på Malmö Arena

Den svenska MMA-arrangören Superior Challenge kommer att arrangera sin åttonde MMA-gala den 6 oktober 2012 på Malmö Arena. Detta skriver dem i ett pressmeddelande idag, inga matcher är dock officiella men så fort dem blir det kommer ni att kunna läsa om dessa här på MMA SWEDEN.  

Superior Challenge har arrangerats sju gånger tidigare och är en av de största och främsta MMA-arrangörerna i Europa. På UFC Sweden-galan är majoriteten av de svenska MMA-utövarna före detta Superior Challenge-deltagare.
"Det har hänt otroligt mycket den senaste tiden kring Superiors Group Internationals olika varumärken och vi har under 2011 tagit fram en helt ny strategi för att kunna ta ett steg närmare våra mål", säger Superior Challenges VD Babak Aghavali. "Ett av dessa mål har varit att arrangera en gala i Öresundsregionen och vi är nu väldigt glada för att ha inlett ett samarbete med Malmö Arena och Öresundsgruppen inför Superior Challenge den 6:e oktober".
Malmö Arena
 "Vi är oerhört glada för att våra diskussioner kring en MMA-gala i Malmö nu blir verklighet. Ett kampsportevenemang har länge varit på vår önskelista. Med Malmö Arenas geografiska läge har vi alla förutsättningar att fylla arenan med nypublik som sedan länge frågat efter detta evenemang i Malmö Arena", säger Karin Mårtensson, VD Malmö Arena
"Detta är ett helt nytt och spännande projekt för oss. MMA växer explosionsartat. Vårt mål med denna unika samarbetskombination är att nå ut och attrahera den målgrupp som normalt sett inte går på MMA. Superior som etablerad organisation med många galor i bagaget, supermoderna Malmö Arena och Öresundsgruppens lokala styrka gör att förväntningarna blir höga", säger Eric Ebbing VD Öresundsgruppen.

Vi på MMA SWEDEN önskar Superior Challenge lycka till på arrangemanget på Malmö Arena.

Kommentarer