UFC 143 Condit vs. Diaz - Intervju med Renan Barao som möter Scott Jorgensen på lördag

Renan Barao
Den brasilianske UFC fightern Renan Barao har en av de längsta obesegrade sviterna i dagens MMA, han har inte förlorat sen MMA debuten och har därmed ett matchfacit på (27-1, 1nc MMA, 2-0 UFC). Barao möter Scott Jorgensen på galan UFC 143: Condit vs. Diaz nu på lördag den 4 februari, för fight card gå in här. Här nedan finner ni en intervju gjord av den brasilianska MMAsidan Tatame.


Vilka är förväntningarna för fighten?

Förväntningarna är alltid den bästa möjliga. Jag är väl förberedd, tack och lov. Jag tränade hårt med mitt team och det är det.

Vad fokuserar du på när du tränar för denna kamp? 

Varje gång jag förbereda mig fokuserar jag på min Jiu-Jitsu, Muay Thai, Wrestling och  kondition, så att jag kan vara redo för alla situationer och kunna vända på det och visa mitt arbete.

Du hjälpte Jose Aldo på hans träningsläger och det har säkert hjälpt dig inför din fight. Hur var det?

Det var jättebra, jag kom dit i slutet. Jag hjälpte honom och han hjälpte mig också, jag var redan redo för fight och kom dit för att avsluta min träning. Det var idrottare här i alla former. Gud välsigna mig, jag ska vara redo.

Intervjun fortsätter efter brytet.

Vilka faror tror du att din motståndare kan ge dig?

Han är en tuff kille, erfaren, han har fightats om titeln, han är duktig. Men jag är här för att slåss mot dem bästa och så är det.

Det finns människor som tycker att du förtjänar en chans på titeln. Om du vinner den här fighten, tror du att du kan få chansen då?

Jag ber till Gud. Det är målet: att försöka få en chans på titeln och försöka vinna bältet. Jag känner mig bra om det och jag ska fightas en, två gånger om jag måste och vad jag verkligen vill är att bli mer och mer förberedd, bättre och bättre.

Urijah Faber och Dominick Cruz fightas om titeln. Vad är dina tankar?

Det är en tuff fight, ​​som vanligt. Dem har fightats mot varandra förr, jag antar att det kommer bli en bra fight och jag kan inte välja en favorit, alla kan förlora, det enda som krävs är en hård smäll, men jag tror att det blir en bra fight.


Här nedan finner ni en kort presentation av Renan Barao inför matchen mot Scott Jorgensen nu på lördag den 4 februari.

Från: UFC.com

Kommentarer