UFC 144 Edgar vs. Henderson - Benson Henderson har lagt på sig mer vikt för att öka storleksskillnaden gentemot Frankie Edgar

Benson Henderson
Den 25 februari är det dags för UFC att återvända till Japan, närmare bestämt till staden Saitama och jättearenan Saitama Super Arena. Som huvud event på UFC 144 går matchen om titeln i lättviktsklassen mellan mästaren Frankie Edgar och utmanaren Benson Henderson.

I en intervju nyligen berättade Henderson att han har lagt på sig vikt för att öka den redan stora storleksskillnaden mellan honom och Edgar. Läs en del av intervjun här nedan."Jag är lite större nu", sade Henderson nyligen. "Jag har lag på mig lite mer vikt, ja. Jag ville göra det på rätt sätt", förklarar han och poängterar samtidigt att ingen lägger på sig 10 kg muskler på en eller två månader. ”Nej, ingen gör det. Det är inte så det fungerar. Det tar tre, fyra år att lägga på sig 5 kg rena muskler, rikta muskler. Det tar lång tid, så jag lägger på mig så mycket volym som jag själv vill."
 "Jag har lagt på mig lite mer volym. Det har enligt mig själv itne påverkat min kondition på något sätt. Jag kan gå sju, åtta ronder i högt tempo, och känner mig fräsch inför varje rond, så det har itne alls påverkat mig negativ."
Här nedan kommer en preview med Benson Henderson inför UFC 144 Edgar vs. Henderson som går av stapeln den 25 februari i Saitama, Japan.

Kommentarer