UFC 144 Edgar vs. Henderson - Huvudkortet kommer att innehålla sju fighter som sträcker sig över 4 timmar


UFC återvänder till Japan den 25 februari med UFC 144: Edgar vs. Henderson, huvudmatchen kommer att vara titelmatchen i lättviktklassen mellan mästaren Frankie Edgar och utmanaren Ben Henderson. 

Under presskonferensen idag bekräftade UFC att galans Main card, som sänds via PPV kommer att innehålla hela sju fighter över 4 timmar. Normalt sett är ett Main Card ca 3 timmar långt och med fem matcher. Se fight card och sändingstider här nedan.

Main Card (PPV):
  • Frankie Edgar (14-1-1) vs. Benson Henderson (15-2)
  • Quinton Jackson (32-9) vs. Ryan Bader (13-2)
  • Mark Hunt (7-7) vs. Cheick Kongo (17-6-2)
  • Yoshihiro Akiyama (13-4) vs. Jake Shields (26-6-1)
  • Yushin Okami (26-6) vs. Tim Boetsch (14-4)
  • Hatsu Hioki (25-4-2) vs. Bart Palaszewski (36-14)
  • Anthony Pettis (14-2) vs. Joe Lauzon (21-6)

Preliminary Card (FX):
  • Takanori Gomi (32-8) vs. Eiji Mitsuoka (18-7-2)
  • Norifumi “Kid” Yamamoto (18-5) vs. Vaughan Lee (11-7-1)
  • Riki Fukuda (17-5) vs. Steve Cantwell (7-5)
  • Takeya Mizugaki (15-6-2) vs. Chris Cariaso (12-3)

Preliminary Card (Facebook):
  • Tiequan Zhang (15-2) vs. Issei Tamura (6-2)


UFC Japan Starttider:

Prelims på Facebook: Sv.tid 01.30 alt. 7:30 p.m. ET/4:30 p.m. PT (Live)
Prelims på FX: Sv.tid 02.00 alt. 8 p.m. ET/5 p.m. PT (Live)
Main Card via PPV: Sv.tid 04.00 alt.10 p.m. ET/7 p.m. PT (Live)

Kommentarer

  1. grym kort!! ska bli kul o höra om den japanska publiken kommer att vara som brassarna eller om de kör klassiska pridesättet o klappar händerna.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar