UFC 144: Edgar vs. Henderson - Invägningsresultat, Quinton "Rampage" Jackson missade viktgränsen med 5 lbs (video)

UFC 144: Edgar vs. Henderson går av stapeln idag 25 februari i Saitama, Japan. Inatt var det invägning och samtliga klarade viktgränsen utom Quinton "Rampage" Jackson som vägde in på 211 lbs, dvs 5 lbs över viktgränsen. Jackson får nu böta 20% av sin grundlön till sin motståndare Ryan Bader. Matchen kommer att genomföras. Jackson bad om ursäkt till sina fans, UFC och motståndare via sin Twitter direkt efter invägningen. MMAfighting.com fick en förklaring till varför Jackson missade vikten den här gången.










Fightcard

Main Card (PPV):
  • Frankie Edgar (14-1-1)(154 lbs) vs. Benson Henderson (15-2)(154 lbs)
  • Quinton Jackson (32-9)(211)* vs. Ryan Bader (13-2)(205)
  • Mark Hunt (7-7)(264) vs. Cheick Kongo (17-6-2)(229)
  • Yoshihiro Akiyama (13-4)(169) vs. Jake Shields (26-6-1)(170)
  • Yushin Okami (26-6)(185) vs. Tim Boetsch (14-4)(186)
  • Hatsu Hioki (25-4-2)(145) vs. Bart Palaszewski (36-14)(146)
  • Anthony Pettis (14-2)(155) vs. Joe Lauzon (21-6)(156)


Preliminary Card (FX):

  • Takanori Gomi (32-8)(155) vs. Eiji Mitsuoka (18-7-2)(154)
  • Norifumi “Kid” Yamamoto (18-5)(136) vs. Vaughan Lee (11-7-1)(135)
  • Riki Fukuda (17-5)(185) vs. Steve Cantwell (7-5)(185)
  • Takeya Mizugaki (15-6-2)(135) vs. Chris Cariaso (12-3)(136)

Preliminary Card (Facebook):
  • Tiequan Zhang (15-2)(146) vs. Issei Tamura (6-2)(145)

*= Quinton "Rampage" Jackson vägde in på 211 lbs vilket är 5 lbs över viktgränsen, Jackson får böta 20% av sin grundlön till Ryan Bader. Matchen kommer att genomföras.

UFC 144: Edgar vs. Henderson Starttider:
  • Prelims på Facebook: Sv.tid 01.30 alt. 7:30 pm ET/4:30 pm PT
  • Prelims på FX: Sv.tid 02.00 alt. 8 pm ET/5 pm PT 
  • Main Card via PPV: Sv.tid 04.00 alt.10 pm ET/7 pm PT 

Kommentarer