UFC legenden Murilo Bustamante går match i Brasilien mot Dave Menne

Murilo Bustamante
Den före detta UFC mellanviktsmästaren den nu 45-årige Murilo Bustamante (14-8-1 MMA) kommer att gå match på Amazon Forest Combat 2 mot en annan UFC veteran Dave Menne (45-16-2 MMA). Dem har mötts en gång tidigare och detta var i en titelmatch om UFCs mellanviktsbälte som Bustamante vann på TKO (slag) den 11 januari 2002.

På galan som går av stapeln den 31 mars i ManausBrasilien kommer ett flertal UFC veteraner att gå match, däribland Patrick Cotê, Thales Leites och Josh Burkman. Även Superior Challenge welterviktsmästare Daniel Acacio går match på galan som i sin första upplaga drog upp emot 12.000 åskådare.

Läs vidare efter brytet.Ricardo Arona
PRIDEveteranen Ricardo Arona (14-5 MMA) har  blivit erbjuden att gå match på galan men har gång på gång tackat nej, detta säger arrangören Marcelo Alex till den brasilianska MMAsidan Tatame. Många fans har väntat på en comeback från den tidigare PRIDEfightern Arona men det verkar inte hända någonting trots flera matcherbjudanden.

UFC har tidigare sagt att de vill att Arona ska gå ett par matcher innan de är villiga att skriva ett kontrakt med honom. Arona har inte gått en MMA fight sedan september 2009 då han vann mot Marvin Eastman på domslut.


Här nedan finner ni Fight Card för Amazon Forest Combat 2 (ej färdigställt):

  • Murilo Bustamante vs. Dave Menne
  • Thales Leites vs. Matt Horwich
  • Gustavo Ximu vs. Patrick Cotê
  • Ronnys Torres vs. Ferrid Kheder
  • Daniel Acacio vs. Josh Burkman

Kommentarer