UFC on FX: Alves vs. Kampmann - Resultat och bonusar

I natt gick galan UFC on FX: Alves vs. Kampmann av stapeln i Sydney, Australien. Som huvudevent på galan gick matchen mellan brasilianaren Thiago Alves (19-8 MMA, 11-5 UFC) och dansken Martin Kampmann (18-5 MMA, 9-4 UFC). 

Semifinalerna i UFCs nya viktklass flugvikt genomfördes, Joseph Benavides (15-2 MMA, 2-0 UFC) mötte Yasuhiro Urushitani (19-4-6 MMA, 0-0 UFC) i den ena semifinalen och i den andra möttes Demetrious Johnson (14-2 MMA, 3-1 UFC) och Ian McCall (11-2 MMA, 0-0 UFC)

Se alla resultat och bonusar efter brytet.


Main card (FX / Canal+ Sport 2) start: 03.00 sv.tid alt. 9pm ET/6pm PT 
  • Thiago Alves vs. Martin Kampmann, Kampmann vinner via sub. (giljotin) i min 4,12 av rond 3
  • Joseph Benavidez vs. Yasuhiro Urushitani, Benavidez vinner via TKO (slag) i min 0,11 av rond 2.
  • Demetrious Johnson vs. Ian McCall, matchen slutade oavgjort, returfighten kommer troligtvis att ske i april. Idrottskommisionen läste av domarprotokollet fel och en extrarond genomfördes ej.  
  • Court McGee vs. Constantinos Philippou, Philippou vinner via delat domslut (29-28, 29-28, 29-28).


Preliminary card (Fuel TV/ UFC.tv) start ca: 00.00 sv.tid alt 6.00pm ET/3.00pm PT
  • James Te Huna vs. Aaron Rosa, Te Huna vinner via TKO (slag) min 2,08 av rond 1.
  • Anthony Perosh vs. Nick Penner, Perosh vinner via TKO (slag) i min 4,59 av rond 1.
  • Cole Miller vs. Steven Siler, Siler vinner via enhälligt domslut (29-28, 29-28, 29-28).
  • Kyle Noke vs. Andrew Craig, Craig vinner via enhälligt domslut (29-28, 29-28, 29-28).
  • TJ Waldburger vs. Jake Hecht, Waldburger vinner via sub. (armbar) i min 0,55 av rond 1.
  • Mackens Semerzier vs. Daniel Pineda, Pineda vinner via sub. (triangel armbar) i min 2,05 av rond 1.


Preliminary card (Facebookstart: 23.30 sv.tid alt 5.30pm ET/2.30pm PT
  • Oli Thompson vs. Shawn Jordan, Jordan vinner via TKO (knä&slag) i min 3,53 av rond 2.


Bonusar 50.000 USD
  • Submission of The Night: Martin Kampmann
  • Knockout of The Night: Joseph Benavidez
  • Fight of The Night: Demetrious Johnson vs. Ian McCall

Kommentarer