War Machine återvänder till fängelset i ett år efter ett barslagsmål (video)

War Machine
Den före detta TUF-deltagaren War Machine (12-4 MMA, 1-1 UFC) (fd. Jon Koppenhaver) återvänder till fängelsecellen i ett år, den här gången är det en incident som skedde för cirka 3 år sedan. War Machine har haft det tufft sedan han fick sparken från UFC efter ett uttalande om den avlidne UFC-mästaren Evan Tanner.

Han har bland annat varit med i porrfilmer (som lades ner efter att han misshandlat ett flertal personer på ett Cocktail-party för porrskådisar), suttit ca 12 månader i fängelse för misshandel, deltagit i "Anger Management"-klasser och nu nyligen sparkad från MMA-organisationen Bellator efter en kommentar om president Barack Obama. Se reportaget om barslagsmålet här nedan.


War Machine skriver via sin Twitter att han känner sig felaktigt behandlad av domstolen och skriver så här om domaren som anklagar honom för att använda anabola steroider och av den anledningen är så aggressiv och hamnar i slagsmål:
"Oh ya the judge looked and me and said she can tell Im on steroids and that thats prolly why I got in so many fights and am angry" skriver Koppenhaver. "..lol Bitch" 


Läs mer om målet här.

Kommentarer