Alexander "The Mauler" Gustafsson värvas av Unibet - Blir företagets ansikte utåt

Spelbolaget Unibet har inlett ett sponsoravtal med den svenska MMA-stjärnan Alexander ”The Mauler” Gustafsson som tävlar i Ultimate Fighting Championship (UFC). Alexander kommer att synas i hela Unibets marknadsmix. Framför allt inom sociala medier.
– Alexander är en världsstjärna i sporten och en väldigt bra ambassadör för MMA och UFC. Samarbetet med honom kommer betyda mycket för Unibet och det ger oss möjlighet att nå ut till en helt ny publik som fått upp ögonen för betting, säger Jonas Nilsson, pr-chef på Unibet.
Unibets ambition är att vara det självklara valet för spel på MMA och UFC. Alexander kommer att bli en viktig del i den satsningen och han kommer att finnas med i spelbolagets kommunikation kring kampsport på flera plan. En del i strategin är att bygga Alexanders och Unibets varumärke med hjälp av sociala medier.
– Att få ut sina ambassadörer online är ett vinnande koncept för båda parter. Sponsring är kommunikation via människors intresse och de sociala medierna har skapat fina förutsättningar för en givande dialog med målgruppen. Det vet vi av erfarenhet, säger Jonas Nilsson.
Alexander, som är Main Event på UFC-galan den 14 april i Globen, är också förväntansfull.
– Jag ser fram emot att börja jobba med Unibet. Jag gillar varumärket och deras attityd samtidigt som samarbetet möjliggör min satsning - att bli bäst i världen. Nu kan jag fokusera ännu mer på min träning och de förberedelser som krävs för att lyckas. Med Unibets hjälp kommer jag bli bäst i min sport, säger Alexander Gustafsson.
Spela på UFC on Fuel TV 2 (UFC Sweden) via MMASweden.net och få 1000 kr i bonus.
1000 Kr i bonus till alla nya spelare! Klicka här!

Kommentarer