Intervju med MMA-fightern Mats Nilsson om helgens två vinster

Den svenske MMA-fightern Mats Nilsson (9-1 MMA) hade en lyckad helg, det blev två vinster under lördagen. Först vann han pris på Kampsportsgalan för Årets Mästare occh bara någon timme senare vann han sin fight på Strength&Honor mot Alavutdin Gadjiev redan efter 24 sekunder. I en intervju med Helsingborgs Dagblad får vi höra mer om vad Nilsson har att säga om dessa vinster och vad han har att säga om fighten mot Tor Troeng  på The Zone FC den 6 maj. Läs intervjun efter brytet.Mats Nilsson prisades först på Kampsportsgalan i Stockholm, han kunde själv inte ta emot priset då han var i Schweiz för att gå match.
– Det är helt sjukt. Att bara vara nominerad förra året var extremt smickrande. Sedan vann jag två priser och det trodde jag inte skulle hända igen. Det känns oerhört roligt att prisas igen, säger Mats Nilsson om utmärkelsen.
På galan Strength&Honor mötte Nilsson den ryske MMA-fightern Alavutdin Gadjiev och vann efter bara 24 sekunder via sub. (armbar).
– Det är alltid oerhört kul att vinna. Strategin var att ta ner honom och det gick vägen. Han har gått över 30 matcher så det är en bra seger, säger Mats Nilsson.
Den 6 maj möter Nilsson den välmeriterade svenske fightern Tor TroengThe Zone FC i Lisebergshallen i Göteborg.
– Han är riktigt bra. Det kommer att bli en jämn historia. Jag har nog aldrig mött en mer förberedd motståndare. Jag beundrar honom både som idrottsman och person, så det ska bli skitkul att mötas.

Kommentarer

 1. EH, ni vad att man inte bara får klistra in en hel intervju såhär? bryter mot upphovsrätten....

  SvaraRadera
 2. Vi har endast tagit citat ur intervju med det Mats säger så vi har inte klippt o klistrat hela intervjun...Jämför själv!

  Mvh

  SvaraRadera
 3. då måste man skriva även i citaten var det kommer ifrån, läser man inte noga kan man tro att ni gjort intervjun, kasst...

  SvaraRadera
 4. Det står att intervjun är hämtad från Helsingborgs dagblad!! Är det du Borgudd?

  SvaraRadera
 5. va? jag är bara ett mats-fan som först trodde att ni också gjort en intervju eftersom det stod så...därför reagerade jag...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar