Kimura Talent 2 - Del 1 (video)

Kimura Talent är Nordens största talangjakt för MMA-utövare, där målet är att hitta Sveriges nästa stora MMA-stjärna. Under sex intensiva veckor med start idag kommer vi att följa åtta unga svenska MMA-utövare som kommer att leva tillsammans och bli tränade av Sveriges främsta experter inom kampsport. De kommer att genomgå träning i världsklass av tränare som tidigare har varit VM-mästare, OS-deltagare och UFC-fighters. Varje avsnitt avslutas med en elimineringsmatch i amatör MMA mellan två av deltagarna. I slutet av resan får de två kvarvarande finalisterna ta klivet på den stora scenen och göra upp om förstaplatsen på Europas största MMA-gala, Superior Challenge.

Vinnaren av årets Kimura Talent vinner ett års kontrakt med Superior Challenge, ett årskontrakt med Superior Management och ett års sponsring med Undisputed.se.
Kimura Talent 2 kommer att sändas sex måndagar klockan 20.00 med start nu. Förutom på Kimura.se kommer man att kunna se Kimura Talent 2 här på MMASweden.net samt på:Fightplay.tvFightermag.seCsports.seMMAViking.com 

Årets Kimura Talent hade från en första början 350 ansökningar. Av de 350 ansökningar fann vi de största talangerna inom viktklassen 67,6 kg. Enbart 16 av alla i den viktklassen fick möjligheten att slå sig in i Kimura Talent 2.
Kommentarer

 1. Grymt avsnitt, ska bli kul att följa detta. Tveksamma domslut ibland....Såg läskigt ut när killen låg ner och domaren bad den andra att fortsätta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. aa håller med dig, vi alla tyckte de va lite dåligt av domarn att tveka där, men de är sånt som händer, får inte hända allt för ofta får man hoppas :)

   Radera
 2. Hmm det var ju noll förbättring från förra säsongen som jag slutade kolla på efter två avsnitt. Tråkigt, det hade ju kunnat bli något men... nej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det avsnittet du såg idag, handlade bara att få in dom 8pers i "huset" de är nu serier börjar på riktigt, där ni kommer se oss träna med Sveriges elit tränare och vi berättar lite om oss själva osv..
   Hoppas du har tålamod och fortsätter och tittar så ska du se att den blir allt roligare och intressantare =)

   Radera

Skicka en kommentar