Michel Ersoy Blogg: Kony 2012 + Boxningsträning i Sollentuna

De här har inget med MMA att göra men jag vill ändå lägga upp det här videoklippet och jag hoppas att fler delar med sig av denna. Det Joseph Kony gör och har gjort i över 25 år i Uganda är något som måste stoppas. Man ska inte kunna våldta och utnyttja små flickor och pojkar utan att straffas. Det här videoklippet har fått många att öppna ögonen och förhoppningsvis fler. Det måste bli ett stopp nu!
Nu till MMA. Igår var jag nere i Sollentuna och körde boxningsträning med Jay "The English Man" Elder och ikväll ska jag dra till den bästa MMA-klubben i Sverige: Forca Fighting.

Vad tyckte ni om första delen av Kimura Talent 2?! Jag var inte med så mycket men det kommer mer ;-) Paul programledaren kallade mig för Mikael, jag tog ett snack med honom bakom kulisserna efteråt ;-) Om ni inte har sett första delen gå då in här.

Michel Ersoys sponsorer:

Kommentarer