Michel Ersoy Blogg: Plötsligt händer det!

De hände ganska mycket den här veckan, fick en del bra nyheter :-) 

Dagen är torsdag och jag har precis avslutat MMA-passet på VBC och då kommer receptionisten in i omklädningsrummet och frågar vem som är Michel, först tänkte jaG: Vad är det jag har gjort nu då haha, men han kommer med ett erbjudande att gå en Thaiboxningsmatch på söndagen (11 mars), jag sa förhastat JA! direkt tvekade inte ens, är så hungrig måste ni förstå. 

Min manager ringer mig o ger mig en liten utskällning, jag blev ledsen i ögat o släpper en tår ;-( jag måste ju alltid fråga honom först vad det än gäller, så han kan sköta det på bästa sätt, för mitt eget bästa såklart. Det blev ingen match för mig den här gången.

Fredagen är jag i Solna på min moderklubb Forca fighting och får där höra av min tränare efter träningen att de kommit upp ett erbjudande från ett land utanför Sverige om en proffs-MMA fight, blev fett glad! Äntligen händer det grejer, skulle hem och kolla upp namnet, vem snubben var så klart. Gav svar till tränare och managern samma dag att jag accepterar matchen. Vet fan redan min gameplan, man måste alltid ha en gameplan, otroligt viktigt, det är som att spela schack, måste ju tänka innan dragen och veta dragen innan man gör dragen och ha en plan b. Det kanske är en dålig jämförelse men jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Datumet för matchen är irriterande för att det samma dag som UFC kommer till Sverige, den 14 april. Men det är inte officiellt ännu, måste få godkännande av min motståndare också, jag har väntat länge på det här!

Jag med mina bröder och syster samt vänner
Under lördagen körde jag ett hårt fyspass på Hässelby S.K.S (Special Kombat System) där mina vänner Arvin och Farbod tränar nu, deras tränare heter Mauricio och är 8e dan svartbältare i BJJ. Grymt pass, exakt det jag behövde, att ta ut all min energi och bara kötta på grabbarna och vikterna vi använde till cirkelstations-övningarna. 
Jag in action!


På söndagen drog jag och mina bröder och syster samt andra vänner till Karbin Klätterhall i Västberga, Stockholm, grym träning dessutom för hela kroppen och speciellt för handgreppet. Klättringen gick bra, klarade de flesta banor, gav mig själv smeknamnet "spindelmannen" där :-), men de resulterade i skavsår, när skinnet gått av på fingrarna så fick använda plåster och tejp sen va de bara att fortsätta mot nya utmaningar :-)
Michel Ersoys sponsorer

Kommentarer

 1. Fett tung du är bror! Proffsmatch o grejjer.. Synd bara att man inte kan vara med o titta.

  Riktigt kul att följa din blogg.
  Hälsa Arvin också.

  Vi ses i sommar ;)
  /Bassam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack bror, du får se matchen senare på bloggen om de blir av nåt ens :) !!

   Yeess de gör vi ha de bra bror puss

   Radera

Skicka en kommentar