Michel Ersoy Blogg: Proffsdebut och Kimura Talent-fighten!

Äntligen fick jag se min fight på Kimura Talent 2, det första jag märkte var att jag inte ska hålla på med intervjuer, det är nog bäst att jag håller mig till fightingen istället haha! Jag va kaataastrof på att snacka! Matchen som jag vann på Sub. (RnC) var min första amatör-MMA fight så jag är nöjd med min prestation måste jag säga. Ni kan se avsnittet här. 


Läs vidare efter brytet.


Under veckan har de blivit rätt mycket konditions och stationsfys vilket är skit bra då man jobbar 100% i varje station. Känner mig just nu som om jag är i min bästa form samt att ja ser mycket bättre ut nu också! I nästa blogginlägg kommer jag att lägga upp bilder på hur mitt kostupplägg kan se ut, måndag till söndag från morgon till kväll.

Idag blev det även officiellt att jag kommer att göra min proffs-MMA debut den 14 april mot en finländare som heter Jarmo Paunonen, han gör också sin proffsdebut. Matchen komer att gå i -65,8, så lite har jag inte vägt sen jag var typ 8 år! Jag är så taggad för den här fighten, han kommer bli straffad också för att jag missar UFC i Stockholm som går samma dag! De kommande veckorna kommer jag att satsa mest på sparring, springa backa och gå igenom min gameplan också, men ja vet redan vad ja ska göra för att vinna fighten.

Jag har fått en ny sponsor också, det är Jabb.se som hjälper mig och när jag var där fick jag med mig hem en massa kosttillskott. 

Michel Ersoys sponsorer:

Kommentarer

 1. Mäktigt bra fight på kimura talent, killen hade ingen chans :)
  Grymt att du ska gå proffsmatch, mitt tips skulle vara att skära ner på salterna (kryddorna) i maten som mkt som möjligt, därmed försvinner vätskan ur kroppen och du behåller troligtvis mer muskler, vilket jag antar att du vill :)
  LYCKA TILL!

  SvaraRadera
 2. -65 kg REMEMBER "its not the size of the dog in the fight, its the size of the fight in the dog"...bish! bash! bosh! batman.
  Bring us home a victory.

  SvaraRadera
 3. Såg din match på Kimura talent, du dödar bror! Riktigt roligt att det går så bra, de ska bli galet att få se din proffsmatch.

  Lycka till.
  /B

  SvaraRadera
 4. Anders, du har helt rätt i de där med salterna, men jag tror jag skippar salterna sista veckan :) hoppas fan ja kan gå ner till 68-69 iaf sen basta ner 2-3 kg då äre lugnt :)

  booys can you pleas tell me what loosing is, cause i dont know ;) ..

  nu perkeele med ert stöd så vinner jag min debut för eran och min egen skull!!!!!!!

  SvaraRadera
 5. Kul att du ska gå match snart, hur går det med din viktminskning? Vad käkar du för något för att orka med passen?

  Mvh
  Linus Enlund

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjeena Linus... Det går bra faktiskt, ligger nu på ca 69.kg på morgonen utan frukost, så jag behöver endast gå ner 1kg till innan ja hoppar in i bastun ;) vill inte behöva basta bort för mycke...

   Jag äter en kraftig frukost kan vara tex gröt med frukt ovanpå sen 2ägg med eller makrill.. sen äter jag varannan timme :)

   Radera

Skicka en kommentar