Michel Ersoy Blogg: Showtime for my hometown, Kimura Talent har premiär idag!

Tjoo Kimura Talent börja idag! 
Kimura Talent gänget

Jag sökte för att jag är den typiska tävlingsinriktade människan som älskar att tävla och hatar att förlora. Det var mina tränare och managers som tipsade mig om att söka till att vara med i programmet, de kan min stil och trodde att jag absolut kunde vinna hela grejen, så de byggde upp mitt självförtroende. 


De va skitkul, vår huvudcoach som ni kommer se är riktig bra som coach, han hjälpte mig mycket med den mentala biten och även utanför träningarna och när kamerorna var stängda var han sjukt rolig!


I helgen har jag mest tagit det lugnt då jag valde att inte träna nåt alls bara vila lördag och söndag, jag gjorde väl inte så mycket. Jag hann med att kolla på 5 filmer, jag såg Menace II Society, Face Off, Ip Man, The Sitter och Blue Hill Avenue. Jag lagade lite mat ;-) och unna mig godsaker också :-)!

Idag den 5 mars har Kimura Talent premiär kl. 20.00, ni kan se programmet här på MMASweden.net. Se trailern här nedanför.Michel Ersoys sponsorer:


Kommentarer

Skicka en kommentar