Michel Ersoy Blogg: Sportlovsträning med ungdomarna i Jakan!

Shuluu på er alla. Idag höll jag i det sista MMA-passet för ungdomarna som har sportlov i Järfälla Kommun. Ungefär 20 unga killar kom till Tallbohovskolan för att delta. Jag höll i MMA-passen både under onsdagen kl 10.30-12.00 för mellanstadieeleverna samt kl 13-14.30 för högstadieeleverna. 

På fredagen höll jag ett pass kl 10.30-12 för högstadieeleverna. Det är jättekul att undomarna har nått att göra under lovet och att jag får lära ut just MMA som jag älskar. Många av killarna är ute på gatorna annars och driver omkring, så det var bra att jag fick hålla dem här passen. Man vet aldrig en dag kanske dem också har en egen blogg ;)

Jag vart överraskad över hur snabbt alla lärde sig, vi gick igenom boxningstekniker och en massa submissions. Tiden rann iväg men grabbarna ville vara kvar och lära sig mer (alltid lika kul). Efter träningspasset var det lunch (Tacos). 

Kul att de va så många som kom och uppskattade mitt upplägg, jag hoppas att de hade lika kul som jag hade. Vi kanske ses igen under påsklovet :)
Fler bilder från träningen efter brytet.


Michel Ersoys sponsorer:

Kommentarer