MMASweden-bloggaren Michel Ersoy gör sin professionella MMA-debut i Finland den 14 april

Michel Ersoy ska gå sin första professionella MMA-fight i viktklassen -65,8kg mot Jarmo PaunonenKarkkila Fight Night i Finland den 14 april.

Michel Ersoy började som många andra unga kampsportsutövare i dagens läge direkt med MMA istället för att sadla om till MMA från en annan kampsportsdiciplin, vilket ofta är fallet med den äldre generationen fighters. Forca Fighting fightern har tävlat framgångsrikt i Shootfighting och erövrade nyligen den svenska mästartiteln. Det här är hans debut som proffs inom MMA och så är fallet för hans motståndare Jarmo. Läs vidare efter brytet."Michel är ett av Sveriges framtidshopp. Han har ett grymt matchpsyke, är tuff när det gäller och väldigt explosiv. Dessutom är han glad och positiv och en väldigt skön karaktär. när han började på Forca Fighting gjorde han inte mycket väsen av sig, men det var när han gick sin första match som vi såg hans potential. Jag har stora förhoppningar på honom och tror att han har alla attribut som behövs samt dem rätta förutsättningarna för att gå långt. Det ska bli väldigt intressant att följa Michels karriär."(Babak Aghavali, VD, Superior Group International)
"Jag har verkligen sett fram emot min första proffs match. Jag har tränat så länge och så hårt, så det ska bli skönt att få släppa loss lite. Den 14;e kommer jag att ge allt"(Michel Ersoy, professionell fighter, Superior Management)
Ni kan följa Michel Ersoys väg till sin MMA-proffsdebut via hans blogg här på MMASweden.net 

Kommentarer