UFC on FX: Alves vs. Kampmann - Presskonferensen inför galan, startar kl. 01.00 svensk tid alt. 7pm ET/ 4pm PT

Presskonferensen inför UFC on FX: Alves vs. Kampmann, startar kl. 01.00 svensk tid alt. 7pm ET/4pm PT.

Kommentarer