Glory World Series - Ilir Latifi möter Jeremy Horn den 26 maj i Globen, Stockholm

Nu är det klart att den svenske MMA-fightern Ilir Latifi (5-2, 1 MMA) går match på Glory World Series i Globen, Stockholm den 26 maj. Latifi kommer att möta MMA-veteranen Jeremy Horn (89-21-5 MMA) i lätt tungvikt, Horn är en av världens mest meriterade MMA-fighters med sina totalt 115 MMA-fighter. Läs vidare efter brytet.Jeremy Horn
Debuten gjorde Horn redan 1 mars 1996 och har bland anant tävlat i UFC, Bellator, Pride och Superior Challenge. Horn har mött kända fighters som Chuck Liddell, Anderson Silva, Chael Sonnen, Ricardo Arona bara för att nämna några och nu står alltså Latifi för motståndet. Latifi kommer närmast från en vinst på Glory World Series som gick av stapeln den 23 mars i St Petersburg mot Denis Bogdanov som han besegrade via en sub. (keylock).


Horn kommer närmast från en vinst mot Brad ScholtenExtreme Challenge 200 den 23 november 2011, vinsten kom via sub. (RnC). Det är på marken som de flesta av Horns vinster har kommit, av de totalt 89 vinsterna har 61 av dessa kommit via submission. För mer inforamtion om Glory World Series i Stockholm den 26 maj gå in på deras hemsida här.

Kommentarer