Glory World Series kommer till Globen i Stockholm den 26 maj

Kampsportsälskare i Sverige behöver inte vänta länge till nästa stora kampsportsevenemang i Globen, Stockholm. I söndags gick Glory World Series ut via ett pressmeddelande med information om att man kommer att hålla en kampsortsgalan i Stockholm och Globen den 26 maj. Se information om evenemanget efter brytet.

PRESS RELEASE 2012-04-14

Den 26:e maj 2012 smäller det igen i Globen! Den här gången mellan världens bästa stående fighters men även lite i MMA. För den som gillar aggressiva och snygga slagväxlingar har en dröm kommit i uppfyllelse. Rumble of the Kings Promotion (ROK) har äran att informera alla kampsportsfans att Glory Sports International och ROK har ingått ett samarbetsavtal beträffande produktionen av GLORY FIRST 16, -70kg galan 2012.

300 000 USD står på spel!

Åskådarna till detta event i Globen kommer om 6 veckor få bevittna det starkaste matchkortet på svensk mark någonsin och att döma kanske ett av historiens starkaste matchkort i -70kg klassen globalt sett! Giorgio Petrosian (Italien), Albert Kraus (Nederländerna), Yoshihiro Sato (Japan), Fabio Pinca (Frankrike), Dzhabar Askarov (Ryssland), Kem Sitsongpeenong (Thailand), Sanny Dahlbeck (Sverige) och många fler därtill. De deltagande utövarna på galan i Globen tävlar om att erövra en plats till Glory World Series finalen där den slutgiltiga segraren tilldelas en vinstsumma på hissnande 300 000 US-dollar.

Glory Sports meddelar att matchuppställningen för mellanviktsseriens finalkvalificering; (First 16) i Stockholm ser i dagsläget ut enligt följande:

1.) Giorgio Petrosyan (Italien) VS Fabio Pinca (Frankrike)
2.) Max Vorovski (Estland) VS Sanny Dahlbeck (Sverige)
3.) TBA (TBA) VS Dzhabar Askerov (Ryssland)
4.) Ky Hollenback (USA) VS Michael Corley (USA)
5.) Yoshiro Sato (Japan) VS Shemsi Beqiri (Switserland)
6.) Dennis Schneidmiller (Tyskland) VS TBA (TBA)
7.) Kem Sitsongpeenong (Thailand) VS Cosmo Alexandre (Brasil)
8.) Albert Kraus (Nederländerna) VS Mohamed El Mir (Danmark)

Muaythai Superfights:

Vid sidan av utslagningsmatcherna i mellanvikt arrangeras även ett antal Super fights i modifierade thaiboxningsregler (liknande K-1:s regelverk) med flera internationella toppnamn.

På matchlistan finns idag "jättarnas kamp", som arrangören kallar den, ett möte mellan Semmy Schilt och Errol Zimmerman. En matchning som ses av många som en uppgörelse mellan de två bästa aktiva tungviktarna i nutid!

Nästa Super fight står mellan Sveriges Alex Harris och K-1 Skandinaviska turneringsvinnaren år 2006 Nieky Holzken i – 76,0 kg.

MMA Superfights:

Kvällen kommer även att innehålla ett par Super fights i MMA med bl.a. tungviktsstjärnan Sergey Kharitonov. Fler matcher kommer att annonseras på evenemangets hemsida inom kort.

Biljetter kommer att finnas tillgängliga från och med tisdagen 17:e april 2012 och kan köpas antingen på  Ticnet.se eller via Globens callcenter: 08-686 6300

Kommentarer

  1. http://www.ebay.de/itm/Glory-World-Series-VIP-Tickets-2x-/110880114467?pt=Sportveranstaltungen_2&hash=item19d0f84723#ht_775wt_1156

    SvaraRadera

Skicka en kommentar