Invicta FC 1 - Resultat

Inatt kl. 02.00 svensk tid gick Invicta FC 1 av stapeln från Kansas City, USA. Detta var den första MMA-organisationen med endast kvinnliga fighters. Huvudeventet på galan var fighten mellan den holländska fightern Marloes Coenen (20-5 MMA) och fransyskan Romy Ruyssen (5-2 MMA). Galan blev till en succeè med 100.000 tittare som mest via livestreamen, de hade räknat med 25.000.  Resultat från galan har ni efter brytet.
Fight Card
 • Marloes Coenen bes. Romy Ruyssen via enhälligt domslut (30-26, 30-26, 30-26)
 • Jessica Penne bes. Lisa Ellis via TKO i min 2,48 av rond 3.
 • Liz Carmouche bes. Ashleigh Curry via TKO i min 1,58 av rond 1.
 • Kaitlin Young vs. Leslie Smith dömdes till oavgjort
 • Sarah D'Alelio bes. Vanessa Mariscal via sub. (slag) i min 3:19 av rond 2.
 • Sarah Schneider bes. Sally Krumdiack via sub. (armbar) i min 3,01 av rond 1. 
 • Amy Davis bes. Nicdali Rivera-Calanoc via sub. (kimura) i min 3,47 av rond 2. 
 • Sarah Maloy bes. Michele Gutierrez via enhälligt domslut
 • Randi Miller bes. Mollie Estes via TKO i min 3,23 av rond 3.
 • Ashley Cummings bes. Sofia Bagherdai via enhälligt domslut
 • Cassie Rodish bes. Meghan Wright via sub. (giljotin) i min 0,36 av rond 1.

Kommentarer