Michel Ersoy Blogg: Intervju inför MMA-debuten

Hej Michel,

Du gör din professionella MMA-debut den 14 april i Finland på Karkkilla Fight Night. Hur känns det att äntligen få gå din första proffs-fight?

Yes, de stämmer verkligen, jo de känns jävligt bra kan ja säga, ska vara helt ärlig så trodde jag aldrig att ja skulle ens köra någon match över huvud taget med tanke på hur strängt ja har de här hemma, att ja ens tränar MMA var knas, men de har släppt ganska bra nu kan man väll säga efter SM guldet i Shootfighting om du förstår mig.

Du möter även en debutant, Jarmo Paunonen ,vad vet du om honom?
Vad jag vet om honom är att han är som man säger på engelskan "well rounded" typ.. och gillar att dyka, men han ska få nått att dyka på när vi möts forshure. 

Matchen kommer att gå i 65,8 kg, hur har viktminskningen gått och hur mycket har du kvar?
Saken är att den här gången har ja varit bra förberedd att gå match, och de e ju de, vill man fightas så måste man vara i form så mycket som möjligt för att kunna ta matcher på kort notis, så ja har sen Januari varit förberedd att gå match, så min form nu är galen och vikten e stabil har ändrat lite på matvanorna så ligger nu på morgonen efter toabesök på ca 68kg så de är riktigt bra. 

Hur har din kost sett ut, har du fått hjälp med det?
Mat enligt GI-metoden
Jag kör nu med hjälp av morsan och syrran Gi-metoden och LCHF som är bra antagligen eftersom man får äta omättad fetter och proteiner tills man blir mätt sen såklart lägger vi in grönsaker o sånt, men efter matchen kommer ja börja äta de vanliga igen, ja måste ha i mig kolhydrater all Syriansk mat vi äter innehåller kolhydrater så ja kan inte klara mig utan det. 

Hur har dina förberedelser sett ut? Hur har du lagt upp träningen inför debuten?
Som ja tidigare har sagt så har jag tränat sen Januari för match, sen efter att jag fått en motståndare har jag och mina tränare bara jobbat med gameplanen och lagt i en tyngre växel och kört stenhårt in i de sista. För att nu på sista veckan ta de lugnt och återhämta mig mest.

Vilka kommer du att ha med dig i din corner under fighten? Vilka kommer följa med från Sverige?
Sadri, Jag, Visar och Jay

Det blir min tränare Sadri Kelmendi och min bror Edward Ersoy i min hörna som alltid. Sen följer några kompisar från Jakan (Jakobsberg) med och stöttar kanske 15st.


Hur ser dina planer ut efter fighten den 14 april?
Ja efter matchen börjar väl de gamla vanliga, träning på måndag osv finns ingen semester här nu när ja precis kommit igång. Men en resa till USA är tänk under sommaren för att träna där ett tag sen får vi se med match.

Slutligen, vilka vill du tacka?
Jag vill först och främst tacka Gud för att han alltid är där för mig, sen mina tränare Sadri och Visar Kelmendi för all MMA-träning och att de gett mig det tuffa matchpsyke jag har idag, sen min boxningscoach Jay Elder för den otroliga hjälpen jag fått och gjort mig till en mycket mer tekniskt boxare än vad jag var tidigare. Jag vill så klart även tacka Timo Karjalainen för alla boxningssparring och hjälp med boxningen nere i Jakan (Jakobsberg) boxningsklubb. Sist men absolut inte minst min Mamma och syster Helena som lagat den bästa tänkbara maten åt mig. Mina sponsorer Superior Wear, Barkarby Barbers och Jabb.se för kosttillskott samt Café Boulevard.
Pizzan som väntar på mig när jag kommer hem från Finland

Vi på MMASweden.net vill önska Michel Ersoy ett stort lycka till i MMA-debuten och önska honom en framgångsrik karriär inom MMA-idrotten.
Michel Ersoys sponsorer

Kommentarer

  1. Lycka till i Finland!! Slå den satans perkele!

    SvaraRadera
  2. Den form Michel är nu kommer ingen att kunna stopa han

    SvaraRadera

Skicka en kommentar