Michel Ersoy förlorade i sin professionella MMA-debut på Karkkila Fight Night i Finland

Den svenske MMA-talangen och MMASweden-bloggaren Michel Ersoy gjorde sin professionela MMA-debut ikväll på Karkkila Fight Night mot finske debutanten Jarmo Paunonen. Matchen gick alla tre ronder och slutade med en vinst för Paunonen via ett enhälligt domslut. På galan gick även svenske fightern Martin Fouda som även han förlorade mot en finsk fighter, nämligen Mika Hämäläinen. Se kommentar från Ersoy och bild efter brytet.

Michel Ersoy tillsammans med sin motståndare
Jag och min motståndare, med en bruten näsa och en tand mindre... Meeen jag torskade på poäng, är sjuuukt besviken på mig själv, de va absolut inte jag idag i ringen, stelnade till och blev helt enkelt i en annan värld, min hjärna låste sig och ja blev plötsligt trött.. Han vann på poäng fler nedtagningar!! Sry allihopa 

Kommentarer

  1. du kommer igen, allt är bra erfarenhet, Varje motgång bär fröet till en lika stor eller större framgång.

    detta är bara början ;)
    ser fram emot att se dig fightas igen!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar