UFC on FOX 4 - Brian Stann möter Hector Lombard den 4 augusti i Los Angeles

Det blir alltså Brian Stann (12-4 MMA, 6-3 UFC) som blir Hector Lombards (31-2-1 MMA) förste motståndare i UFC, detta meddelar UFCs president Dana White ikväll via sin Twitter. Lombard som nyligen skrev på ett kontrakt med UFC kommer att göra sin UFC-debut på UFC on FOX 4 som går av stapeln den 4 augusti i Los Angeles, California i USA. Läs vidare efter brytet.
Det har ryktats om att Lombard ska gå i weltervikt men med en motståndare som Stann blir det alltså mellanvikt för Lombard. Stann kommer närmast från en vinst mot Alessio SakaraUFC on Fuel TV 2 (UFC Sweden) som han vann via KO (slag) i min 2,26 av rond 1. Även Lombard kommer närmast från en vinst mot Trevor PrangleyBellator 58 via TKO (slag) i min 1,06 av rond 2. Detta blir ett test som heter duga för den nye UFC-fightern, Lombard har redan tagit sikte på UFCs mästare i mellanvikt, Anderson Silva och sagt att han är ute efter hans bälte.

Den 4 augusti får vi se om Lombard har det som krävs för att ta bältet i från Silva, men först måste han klara av det första hindret på vägen nämligen Brian Stann.


Kommentarer