Bellator | Den svenske fightern Jack Hermansson har skrivit kontrakt med BellatorDen svenske MMA-fightern Jack Hermansson (5-0 MMA) som bor och tränar i Oslo, Norge har skrivit på ett kontrakt med en av världens främsta MMA-organisationer Bellator, detta skriver mmajunkie.com idag. Mellanviktaren Hermansson som idag har ett matchrecord på fem vinster och noll förluster tränar på Team Hellboy med bland annat Pride-veteranen Joachim Hansen.

Alla vinster har kommit via avslut, antingen via KO eller Submission. En motståndare och datum för när Bellator-debuten kommer att gå av stapeln är idag inte officell. Hermansson hade en fight inbokad på Fight UK 7 i England den 23 juni men denna fight kommer nu att strykas då kontraktet med Bellator är signerat.

Sedan tidigare är även den svenske fightern Andreas Spång (8-2 MMA, 1-1 BFC)(P4P Sverige #10) signerad av Bellator, Spång som lyckades ta sig till final i Bellators mellanviktsturnering men förlorade där mot Maiquel Falcao.

Här nedan ser ni Hermanssons fight mot Ali Arish (14-2 MMA) på Cage Warriors 41 den 24 april 2011. Inför denna fight hade Arish tio raka segrar.Följ MMASweden.net via Facebook och Twitter för de senaste nyheterna från MMA-världen!

Kommentarer

Skicka en kommentar