Boxning: David Haye tar sig an Dereck Chisora den 14 juli

Boxningsvärldens just nu mesta fiender måste nog vara de brittiska tungviktsboxarna David Haye (25-2, 23 KO) och Dereck Chisora (15-3, 9 KO), mycket på grund av det slagsmål som utbröt dem emellan på presskonferensen efter matchen mellan Chisora och Vitali Klitshcko i februari tidigare i år. Under tisdagen kommer matchen mellan dessa två herrar att göras officiell, det görs på en presskonferens i Uptown Park i West Ham, England. Matchen kommer enligt badlefthook.com att gå av stapeln den 14 juli i sommar. Läs vidare efter brytet.


Chisora sa efter slagsmålet att han skulle döda Haye om han inte gick med på att möta honom i ringen, nu verkar han få som han vill. Se slagsmålet på presskonferensen här nedan.
"If David doesn't fight me, I'm going to find him on the street and kill him. I'll burn him."

Följ MMASweden.net via Facebook och Twitter för de senaste nyheterna från MMA-världen!

Kommentarer

 1. MMASwedenNet8 maj 2012 04:41

  Äntligen lite action i boxningsvärlden, nästan i klass med Mike Tysons storhetstid! Ser fram emot uppsnacket för denna fight!

  SvaraRadera
 2. blir en bra tungviktsmatch! Hoppas att dom fixar till tungvikts divisionen nu för att det är ett skämt just nu! men annars är dom andra divisionerna grymma!! :D

  SvaraRadera
 3. MMASwedenNet9 maj 2012 15:36

  Ja du har rätt, just nu är det ju främst Floyd Mayweather Jr och Manny Pacquiao som är de som drar mest publik. Historiskt sett har det alltid varit tungviktarna, det kanske blir en ändring nu. 

  SvaraRadera
 4. Det kan va mer populärt nu i framtiden.. K1 legenden Badr Hari kommer att satsa hårt snart i tungviktsboxning o förhoppningsvis kunna utmana Klitschko bröderna men det återstår att se.    BTW grym sida med bra nyheter...

  SvaraRadera
 5. MMASwedenNet10 maj 2012 03:12

  Ja Badr Hari är en fighter som skulle locka till sig massor med fans, både från K1-tiden och nu boxningsfans. Han måste nog visa först vad han går för i boxningsringen innan man kan sätta honom mot bröderna Klitschko. Tack så hemskt mycket för de vänliga orden, vi gör så gott vi kan! 

  SvaraRadera

Skicka en kommentar