Den svenske UFC-fightern Hamid "Akira" Corassani är tillbaka i träning efter skadeuppehållet


Den svenske MMA-fightern Hamid "Akira" Corassani (9-3, 1 MMA) är tillbaka i träning. Efter ett långt uppehåll på grund av skador har Corassani äntligen återvänt till träningen på Renzo Gracie Fight Academy i New York. Det har varit tyst ifrån Corassani ända sedan det blev känt att han skulle missa fighten mot Jason Young UFC on Fuel TV 2 (UFC Sweden) den 14 april, inte ett ord via sin hemsida eller Twitter hörde ifrån Corassani. Nu har han äntligen visat livstecken och det gjorde han via sin Twitter.

Det återstår att se när och mot vem "Akira" kommer att göra sin UFC-debut, ett alternativ vore som vi tidigare skrev att 29 september på UFC-galan i Nottingham, England vore ett utmärkt tillfälle. Vi på MMASweden.net är glada över nyheten att Hamid är tillbaka och vi se fram emot hans comeback.

Följ MMASweden.net via Facebook och Twitter för de senaste nyheterna från MMA-världen!

Kommentarer

 1. Alexis Farias29 maj 2012 11:38

  Akira mot Ogle kanske?

  SvaraRadera
 2. MMASwedenNet29 maj 2012 14:13

  Andy Ogle vs. Hamid Corassani går ej då Ogle är lättviktare och Corassani är fjäderviktare. Det är dock möjligt om Ogle väljer som många andra efter sin medverkan i TUF att gå ner en viktklass. Bra fight annars.

  SvaraRadera
 3. Alexis Farias30 maj 2012 17:21

  Ja det var det ja tänkte. Eftersom Ogle e ju en ganska liten lättviktare så passar kanske fjädervikt honom bättre.

  SvaraRadera
 4. MMASwedenNet30 maj 2012 20:09

  Ok, ja han lär ju gå ner en viktklass och att matcha två TUF-fighters som INTE fick chansen då de egentligen skulle gå en fight är ju perfekt. Kan mycket väl vara en av fighterna den 29 september i Nottingham. Om nu Akira hinner komma tillbaka från sina skador dvs.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar