Kimura Talent 2 | Sista avsnittet del 6 - Video


Sista avsnittet av Kimura Talen 2 är här, i detta avsnitt ser vi en sammanfattning av säsong två och vilka som kommer att mötas i finalen av Kimura Talent 2. Kimura.se har ännu en gång gjort en välgjord och viktigast av allt en talangjakt för svenska MMA-talanger. Finalen av Kimura Talent 2 kommer gå av stapeln på Superior Challenge 8 den 6 oktober i Malmö. Med i talangjakten är bland annat MMASweden.nets bloggare Michel Ersoy, som ni kan följa via sin blogg här. Här kan ni se: Del 1, del 2, del 3, del 4 och del 5.


Följ MMASweden.net via Facebook och Twitter för de senaste nyheterna från MMA-världen!

Kommentarer

 1. pajas tävling, aldrig sett ngt mer oprofessionellt 

  SvaraRadera
 2. MMASwedenNet1 juni 2012 02:13

  Bread, vad är det du tycker är oprofessionellt, vad kan göras bättre? Vad är bra med Kimura Talent? Ge gärna konstruktiv kritik så att de kan utveckla denna viktiga talang tävling till det bättre.

  SvaraRadera
 3. kalla inte mig bröd. Folk hoppar in och ut ni skjuter upp avsnittet i 2 månader för att i stort sätt sända en repris och snacka, grabbarna må vara skadade men va fan hur många fighter  ska man behöva missa. Låt mig tillägga att de bra att någon gör detta här i Sverige men kunde vara mer genomtänkt.

  SvaraRadera
 4. MMASwedenNet1 juni 2012 22:42

  Va menar du med att inte kalla dig Bröd? Jag skrev Bread (eng. för bröd). Jag antar att Kimura.se ville med det sista avsnittet sammanfatta säsong två med att visa hur det gått för de som kanske missat de tidigare avsnitten. Det är fullt normalt att göra på det sättet. Tyvärr har skador och tiden gjort att det ser ut som det gör, tror inte att tittarna vill vänta tills att alla är hela, det kan ta flera månader. Det var stor press på produktionen från tittarna att sända det sista avsnittet (som sköts upp ca 1 månad) därför sändes avsnittet som det gjorde. 


  Jag tror att finalen kommer att vara av mycket hög klasss och den kommer att vara underhållande, striker vs. grappler typ av fight.

  Som du skriver i slutet och jag håller med dig fullständigt, jag tror att nästa säsong kommer var den bästa säsiongen av Kimura Talent, man måste tänka på att det kostar att producera en sådan "dokusåpa".

  SvaraRadera

Skicka en kommentar