UPPDATERAD | Lion´s Fights 2 | MMA-talangen Niklas Bäckströms fight i Ryssland den 2 juni ställs in

Den svenske MMA-talangen Niklas Bäckström (5-0, 1 MMA) har fått en fight på Lion´s Fights 2 som går av stapeln den 2 juni i St Petersburg, Ryssland. För motståndet står ryssen Mikhail Malyutin (21-10 MMA) för, en MMA-veteran som bland annat tävlat i Bellator. Läs vidare efter brytet.


Bäckström som nyligen tog hem SM-guldet i Submission Wrestling har även tävlat flitigt i MMA i vår. Närmast kommer han från en vinst mot normannen Thomas Moon-Lee Hytten på Vision Fight Night 1 den 5 maj, en vinst som kom via TKO (slag). Malyutin kommern närmast från en förlust mot Emanuel BrooksBellator 65 via ett enhälligt domslut, galan gick av stapeln den 13 april.

Här nedan finner ni en video från fighten mellan Bäckström och Sergej GrecichoBottnia Punishment XI som gick av stapeln den 23 mars 2012.

Fighten på Lion´s Fights 2 ställs in då Bäckström inte lyckats skaffa visum i tid till att kunna fightas i Ryssland, detta meddelar han själv via sin Facebook idag.
"Hinner inte få mitt visum i tid blir ingen match i Ryssland....."
"såg verkligen fram emot den här matchen. Men jag är lite skadad så det kanske var bra. Jag vill imponera i varje match inte bara vinna."


Följ MMASweden.net via Facebook och Twitter för de senaste nyheterna från MMA-världen!

Kommentarer