Michel Ersoy Blogg | Long Time No See


Har efter min match i Finland inte tränat särskilt mycket, bara slappat och ätit skit om jag ska vara ärlig.
Kände att jag behövde en vila från träningen, hamnade i en kort depression kunde ju inte fatta att det gick som det gick i debuten. Läs vidare efter brytet.


Det kändes som om jag var i en annan värld, jag var inte fokuserad, som att nån spelade med mig och spelade slowmotion med mig.  Jag hade inte den mentala biten klar vilket jag trodde att jag hade och tydligen avgör det rätt så mycket, skitskum känsla helt enkelt! 

I och med att jag började med skräpmaten och frossade i mig choklad så blev jag sjuk, måste berott på dålig immunförsvar säkert.

After a dark night comes a brighter day!

Har börjat med träningen och kosten nu seriöst och kan bara inte vänta till min nästa match, vore mkt bättre om man gick match varje månad. På det sättet håller man sig i matchform hela tiden än att gå typ 2-3 matcher per år som de flesta gör här i Sverige.

Jalla pallar inte skriva mer får ont i huvudet, har ni frågor tveka aldrig att fråga mina vänner, det är bara att lägga in en kommentar efter detta inlägg här nedan, jag lovar att svara på alla frågor!

Slutligen vill tacka mina sponsorer Jabb.se, Superior Wear, Barkarby Barbers och Café Boulevard !!

Ja just det detta är en låt för alla tillfällen, en tung låt som min broder C-cret har gjort! Enjoy folks! P.A.B!!
Följ MMASweden.net via Facebook och Twitter för de senaste nyheterna från MMA-världen!

Kommentarer

 1. Kul att du är tillbaka, alltid lika trevligt att läsa din blogg. Trist att du förlorade debuten i Finland, det är bara att hoppa upp på hästen igen. Lycka till i fortsättningen.

  SvaraRadera
 2. Linus Bergsjo22 maj 2012 07:17

  Måste varit jobbigt att förlora första fighten, vad var det som du känner nu i efterhand att du behöver förbättra sett till fighten du gick? När har du nästa fight och mot vem? 

  Tycker att du är en av de mest underhållande i Kimura Talent. Vet du när nästa avsnitt sänds?

  SvaraRadera
 3. Hej Michel Jag fick upp ögonen för dig i samband med kimura talent, tycker att du har en under hållande stil. Det var SM i Submission wrestling i helgen och jag undar om du var med och tävlade? Såg att det var flera MMA killar med och tävlade. 

  Bra låt var det!

  SvaraRadera
 4. Michel Ersoy23 maj 2012 00:44

   Tack Mackan :) !!

  SvaraRadera
 5. Härligt  naajs :)  
  aa va sugen som fan på att vara med, men i och med att ja precis börjat träna igen och precis kommit ifrån mina skador som ja haft valde jag att inte delta !!

  Viisst vare ;)

  SvaraRadera
 6. Tack Mackan, aa nu fan fåre vara nog va ;)

  SvaraRadera
 7. Aa jo de va de ju, saken var att ja nu i efterhand tror att de mesta berott på den mentala biten och fokusen exakt innan matchen som inte var 100%, för annars så har ja varit fokuserad till max inför matchen   allt som ja tänkte på när ja tränade var ju min motståndare..  sett till matchen de ja behöver förbättra är väll att se till att fan vara fokuserad till nästa match, för ja va helt vimsig  men men  upp med hakan ja kommer köra mååånga måånga matcher och vinna en hel del  ;)  ....

   woohoo kul o höra gubben :)  nästa avsnitt lär komma snart då dom säkert håller på o finputsar sista delen tror jag de blir, men vet faktiskt själv inte när den kmr sändas  så de e bara ren gissning  väntar lika mycket på den som du :) !!

  SvaraRadera
 8. Sånt händer.
  Gillar din ärlighet

  SvaraRadera
 9. Du har grymt bra inställning, det kommer att ta dig långt. Ser framemot din fight mot Rami Aziz på Kimura Finalen. Han är duktig stående, tävlar även i Thai så han lär försöka hålla avståndet och jabba ut dig. Du måste in på kropp och göra det jobbigt för honom. Ert markgame vet jag inte så mkt om. Men fighten lär vara stående men du kan även ta ner honom då o då för att visa att du KAN. Lycka till i fortsättningen! Skön blogg förövrigt.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar