Revolution Fighting Championship 2 | MMA-veteranen Matti Mäkelä går fight i Manama, Bahrain den 14 juni

Den svenske MMA-veteranen Matti Mäkelä (10-10 MMA) går en fight i Manama, Bahrain den 14 juni på Revolution Fighting Championship 2, detta meddelar Superior Management idag via ett pressmeddelande. För motståndet står den egyptiske MMA-fightern Mohamed "Felx" Ali (5-3 MMA). Läs vidare efter brytet.


Mäkelä kommer närmast från en förlust mot Hector RamirezSuperior Challenge 6 som gick av stapeln den 30 april 2011, en förlust som kom via TKO (corner stoppage). "Felx" Ali har vunnit sina två senaste fighter där den senaste vinsten kom mot Doo Hwan KimCage Warriors Fight Night 5 via ett enhälligt domslut.
”- Man ska aldrig underskatta en motståndare men jag är ganska övertygad om att det blir en snabb vinst till Matti. Han är trots sina 28 år en av Sveriges mest meriterade fighters och en av Omar Bouiches första elever på Pancrase Gym, och 95 % av hans matcher har han gått utanför Sverige på galor som tillåter armbågar, stomps mm. mot riktigt meriterade motståndare. Det sköna med Matti är att han presterar som bäst när han är arg. När hans finska blod kokar kommer hans Sisu fram och då är det inte många som kan stoppa honom.” (Babak Aghavali, VD, Superior Group International)
”- Jag ser verkligen fram emot denna fight. Jag är ingen person som slänger med stora ord, jag låter mina handlingar tala för sig.” (Matti Mäkelä, professionell Idrottsman, Superior Management)
Följ MMASweden.net via Facebook och Twitter för de senaste nyheterna från MMA-världen!

Kommentarer