UFC on FX 4 | Papy Abedi skadad, hoppar av fighten mot Rick Story den 22 juni i Atlantic City, New JerseyDen svenske MMA-fightern Papy "Makambo" Abedi (8-2 MMA, 0-2 UFC) (P4P Sverige #5) som var inbokad att fightas emot Rick Story (15-3 MMA, 6-3 UFC) på UFC on FX 4 den 22 juni i Atlantic City, New Jersey. Enligt uppgift till SportExpressen.se ska Abedi var så pass skadad att han kommer att vara borta i 2 månader. Kimura.se har kontaktat "Makambos" manager Manos Terzitane, manager åt flera svenska UFC-fighters, han säger så här om den tråkiga nyheten.
Skadan skedde i förrgår och det är förstås mycket tråkigt. Vi vill inte gå ut med exakt vilken typ av skada det rör sig om, men nu kommer Papy rehabträna i två månader. Det är viktigt att påpeka att detta inte skadar Papys matchchanser i UFC utan han har minst en match kvar där.
Story har redan fått en ny motståndare och det är Brock Jardine (9-1 MMA) som i och med fighten gör sin UFC-debut. Jardines enda förlust kom emot TUF-vinnaren Tony Ferguson den 25 september 2010 via TKO (slag). För mer information om UFC on FX 4 gå in här. 


Följ MMASweden.net via Facebook och Twitter för de senaste nyheterna från MMA-världen!

Kommentarer