Den japanska MMA-organisationen DREAM går i graven - VideoDen japanska MMA-organisationen DREAM har gått i graven, detta skriver MMA-japan.com idag. DREAM som startade den 13 februari 2008 och har arrangerat  23 evenemang med de bästa utövarna ifrån främst Japan men även internationella stjränor som Fedor Emelianenko, Shinya Aoki, Eddie Alvarez, Jason "Mayhem" Miller, Kazushi Sakuraba, Gegard Mousasi och Alistair Overeem.

Den senaste galan som DREAM anordnade var på nyårsafton den 31 december 2011, en gala som gick under namnet Fight for Japan: Genki Desu Ka Omisoka 2011 och huvudeventet var fighten mellan Fedor Emelianenko och Satoshi Ishii, Emeliankenko vann fighten via KO (slag) i min 2.29 av rond 1.

DREAM hade planer på att arrangera en gala i juli men den har ställts in och nu har rapporter kommit där   de även ställer in arrangemang för resten av året. Det har även kommit rapporter om att de har slutat att svara på telefonen eller ringt tillbaka till fighters ur deras organisation och som undrat vad som kommer att ske framöver. DREAM har under en lång period drabbats av dåliga publiksiffor och TV-överenskommelser som inte gått i hamn.

Vad som kommer att ske med de fighters som finns under DREAM är idag inte klart men mycket talar för att den största MMA-organisationen i Asien idag, ONE FC kommer att dra över flera av de fighters som idag tillhör DREAM. När PRIDE gick i konkurs, köte Zuffa upp namnet och tog de flesta av de fighters som då tillhörde PRIDE, detta kan mycket väl hända med DREAM.

Här nedan finner ni en highlight-video från det bästa från DREAM.


Följ MMASweden.net via Facebook och Twitter för de senaste nyheterna från MMA-världen!

Kommentarer