Inlägg

UFC 143 Condit vs. Diaz - Weigh In LIVE 01.00 svensk tid alt 7pm ET/ 4pm PT

UFC 143 Condit vs. Diaz - Dana White träffar media (video)

Minidokumentär om den brittiska MMA organisationen Cage Warriors (video)

UFC 143 Condit vs. Diaz - Presskonferensen